ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

EAL-Palveluiden valikoimasta löydät ilma-vesilämpöpumput niin omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin suuriin teollisuus- ja varastohalleihinkin. Ilmasta-veteen lämpöpumpun avulla ilmasta saatava lämmitysenergia siirtyy kiertovedellä toimiviin lämmitysjärjestelmiin (lattialämmitys/patterit) ja käyttöveden lämmittämiseen.

Ilma-vesilämpöpumput ovat erityisen suosittuja vanhojen kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa, sillä ne on helppo kytkeä toimimaan vanhan öljy-, sähkö-, puu- tai kaukolämmitysjärjestelmän rinnalla. Ilmasta-veteen lämpöpumpun asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Asennus ei edellytä poraamisia maaperään saatikka pihan myllertämistä ylösalaisin, kuten maalämpöpumppujen asennuksissa usein käy. Tämän vuoksi ilma-vesi lämpöpumput ovat myös investointina maalämpöjärjestelmiä edullisempia.

Edustamamme Mitsubishi Electric:in ilmasta-veteen lämpöpumput pystyvät tuottamaan lämpöä noin 3-5 kilowattia yhtä ottamaansa sähkökilowattituntia kohden! (suora sähkölämmitys 1:1)

Huippupakkasilla (yli -20°c pakkasta), kun laite ei pysty tuottamaan kaikkea kiinteistön tarvitsemaa lämpöenergiaa, tuottaa rinnakkainen lämmitysjärjestelmä tai sähköinen lisälämmitysvastus puuttuvan lämmön.

Mitsubishi-lämpöpumppujen huippuunsa kehitetty automatiikka tekee siitä todella huolettoman ja helppokäyttöisen lämmönlähteen kiinteistöösi.

TUOTTEITA

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox

Ecodan Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin. Energiapihin lämpöpumpputekniikan avulla voit säästää jopa puolet lämmityskustannuksistasi. Laitteisto käyt...
Tutustu mallistoon

Scanoffice-Energypac -energiansäästäjä

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon. Säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi ja saat energiasäästäjään investoimasi rahat takaisin säästyneinä energialaskuina jo viidessä ...
Tutustu mallistoon

Pientalojen ilma-vesilämpöpumput

Tyypillinen ilma-vesilämpöpumpputoimitus saneerauskohteeseen sisältää ulkoyksikön, lämmönvaihtimen ja ohjauskeskuksen. Tällaisessa järjestelmässä hyödynnetään olemassa olevaa lämminvesivaraajaa tai järjestelmä kytketään jonkin muun lämmitysmuodon (öljy-/puukattila) rinnalle.

Jos olemassaoleva lämmitysjärjestelmä on jo elinkaarensa lopussa, toimitukseen lisätään lämminvesivaraaja.

Vanhan öljylämmitysjärjestelmän voi korvata erittäin kustannustehokkaasti myös ilmalämpöpumpun ja sähkötoimisen lämminvesivaraajan yhdistelmällä. Ilmalämpöpumpun ansiosta kiertovesilämmityksen tarve vähenee merkittävästi ja veden lämmittämiseen tarvittavan energian määrä putoaa merkittävästi.

Pyydä asiantuntijaamme käymään ja selvittämään teille parhaiten sopiva vaihtoehto.

Motivan artikkeli aiheesta:
Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu -opas

Rivitalojen, kerrostalojen ja hallien ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesi lämpöpumput ovat toimiva ratkaisu myös omakotitaloa isompien kiinteistöjen, kuten rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, varastohallien ja urheiluhallien lämmitykseen. Mitsubishi Electric CAHVP500 ilma-vesilämpöpumpun suurin lämmitysteho on jopa 64 kW ja laitteita voidaan kytkeä rinnan useita kappaleita. Ilma-vesilämpöpumppua käytetään usein olemassa olevan öljylämmitysjärjestelmän korvaajana tai rinnalla, ja sillä voi lämmittää niin käyttö- kuin kiertovettä. Energian hinnan noustua ilmavesilämpöpumppuja asennetaan yhä useammin myös kaukolämpöön liitettyihin kiinteistöihin merkittävien säästöjen takia.