Scanoffice-Energypac -energiansäästäjä

Scanoffice-Energypac on täydellinen, energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloon. Säästät jopa puolet vuosittaisista lämmityskuluistasi ja saat energiasäästäjään investoimasi rahat takaisin säästyneinä energialaskuina jo viidessä vuodessa.

Scanoffice-Energypac -lämmitysjärjestelmä on saatavilla lämmitysteholuokkiin 10,5 kW–17 kW.


Scanoffice-Energypac  on energiatehokas lämmitysjärjestelmä

Scanoffice-Energypac on täydellinen energiatehokas lämmitysjärjestelmä suuren omakotitalon tarpeisiin, jossa on vesikiertoinen lämmönjako.

Laitteistokokonaisuus on kiinteistön päälämmönlähde, eikä tarvitse tuekseen muita lämmönlähteitä.

Periaatekytkentä

Energypac laitteistokokoonpano

Scanoffice-Energypac lämmitysjärjestelmä on helppo asentaa saneerauskohteessa ja se vie varsin vähän tilaa. Laitteiston lämpöä tuottava ulkoyksikkö sijoitetaan rakennuksen ulkopuolelle seinustalle.

Lämmitysjärjestelmä koostuu ilma-vesilämpöpumpusta, laitteiston ohjausyksiköstä, läpivirtauslämmittimestä, levylämmönvaihtimesta sekä käyttövesivaraajasta.

Avaimet käteen

Ammattitaitoinen Scanoffice jälleenmyyjäsi asentaa järjestelmän ”avaimet käteen” periaatteella. Scanoffice-Energypac on pitkäaikainen investointi, joka tuottaa merkittävää rahan säästöä käyttäjälleen. Scanoffice Oy takaa varaosien ja huoltopalvelujn saatavuuden laitteesi koko elinkaaren ajan.Takaisin